Tjek ESTA-status
ESTA nyheder, information og hjælp.

Sådan opretter du flere ESTA-ansøgninger

Redigeret: okt 15, 2022  | Tags: Visa Waiver-programmet, Group ESTA-applikationer, ESTA

Introduktion

Rejsende, der indsender ESTA-ansøgninger, vil ofte ledsages af familiemedlemmer, kolleger, venner eller andre rejsekammerater. Heldigvis tillader told og grænsebeskyttelse (CBP) at du indsender flere eller en gruppe af ESTA-ansøgninger, for at hjælpe med at spare tid.

Hvordan kan jeg indsende flere ansøgninger?

Du kan indsende flere ansøgninger ved at vælge "Gruppe af Ansøgninger" på hjemmesiden. Alternativt kan du vælge "Anvend" og tilføje individuelle ansøgere efter behov.

Oprettelse af en gruppe af ansøgninger

Følgende information er påkrævet for at oprette en gruppeansøgning. Disse oplysninger skal afspejle gruppens kontaktpersons oplysninger:

  • Familienavn (efternavn)
  • Første (givne) navn og mellemnavn
  • Fødselsdato
  • E-mailadresse

Håndtering af en gruppe af ansøgninger

Når gruppekontakten er oprettet, kan du tilføje en ny ansøgning til gruppen ved at vælge "Tilføj ny ansøgning".

Hvis gruppekontakten har brug for at tilføje flere personer til gruppen, der endnu ikke har betalt for deres ESTA, kan de vælge "Tilføj ubetalt ansøgning" for at tilføje ansøgerens enkelte ansøgning. Ansøgerens pasnummer og fødselsdato er også påkrævet sammen med ESTA-ansøgningsnummeret eller ansøgerens land for statsborgerskab, pasudstedelse og udløbsdato.

Foretagelse af betalingen

Der kan betales for en gruppeansøgning, når der er mindst to ansøgninger i gruppen. Ansøgningerne skal alle betales inden for 7 dage efter oprettelsen af gruppen. Efter 7 dage udløber informationen, og gruppekontakten, eller en anden person der foretager gruppeansøgningen, bliver nødt til at genskabe gruppen samt tilføje og indsende ansøgningerne igen.

Adgang til gruppeansøgninger

En gruppe af ansøgninger kan findes med gruppe-ID og familie (efternavn), første (givne) navn og mellemnavne, fødselsdato og e-mailadresse på gruppekontakten. Når du har fået adgang til gruppen, kan du se gruppen af ansøgninger, opdatere oplysningerne for hver ansøger, tilføje eller fjerne ansøgere fra gruppen, betale for alle ansøgere i gruppen, samt kontrollere den enkelte status for hver ansøgning. Når betalingen er blevet sendt, kan ansøgeroplysninger ikke længere redigeres, undtagen ansøgerens e-mailadresse og den amerikanske indkvarteringsadresse.

Tjekke status

Status for hver rejsende inden for gruppen vises på kontrolpanelet for gruppekontakt. Hvert medlem af gruppen vil have forskellige statusser i hele den 72-timers lange ESTA-behandlingsperiode. Nogle ansøgninger behandles med et hurtigere svar end andre. CBP rådgiver, at der kan være behov for op til 72 timer for at behandle en ansøgning. Ansøgninger, der står som “Venter” eller “Rejse ikke godkendt”, påvirker ikke ESTA-beslutningerne for andre medlemmer af gruppen.

Hvor mange ansøgninger kan jeg indsende med en enkelt betaling?

Højst 50 ansøgninger kan indgives med en enkelt betaling.

Kan jeg tilføje flere ansøgninger, når jeg har indsendt betaling?

Nej, når alle ansøgninger i gruppen er betalt, har du ikke tilladelse til at tilføje flere ansøgninger. Du kan dog oprette en anden gruppe til yderligere ansøgninger eller indsende ansøgninger til rejsende i din gruppe individuelt. Indsendelse af yderligere ansøgninger uden for den oprindelige gruppe påvirker ikke CBP's beslutning om at godkende eller afvise en ESTA for disse rejsende.

Hvad er fordelene ved at indsende flere eller gruppeansøgninger?

Indsendelse af en gruppe af ansøgninger giver gruppekoordinatoren mulighed for at foretage en enkelt betaling for alle ansøgninger i gruppen, i stedet for at skulle indsende en betaling for hver enkelt ansøgning.

Skal alle medlemmer af gruppen rejse sammen?

Nej, så længe en rejsende har en godkendt ESTA, kan de rejse til USA med fly eller til havs.

Hvad hvis nogle af gruppens medlemmer ankommer via bil?

Rejsende, der rejser til USA via bil gennem den canadiske eller mexicanske grænse, behøver ikke at ansøge om en ESTA. Det kræves, at de udfylder I-94 / I-94W-formularer, hvor det er relevant, ved den amerikanske grænse.

Konklusion

Flere ESTA-ansøgninger kan indsendes ved enten at tilføje ansøgninger individuelt, eller ved at oprette en gruppe af ansøgninger. I begge tilfælde kan flere ansøgninger administreres og indsendes med én enkelt betaling.

Hvis du har et pas fra et visumfritaget land og ønsker at få en ESTA til turist-, forretnings-, medicinsk- eller transitformål, skal du i gang med din ansøgning, ellers kan du besøge Ofte stillede spørgsmål for at lære mere om ESTA.

Ansøg om ESTA