Tjek ESTA-status
ESTA nyheder, information og hjælp.

ESTA for cypriotiske borgere

ESTA for cypriotiske borgere

Berettigelse til ESTA

Invalid Cypriotiske statsborgere kan ikke ansøge om en ESTA.
Valid Cypern er i øjeblikket ved at blive vurderet til Visa Waiver-programmet med henblik på indrejse i den nærmeste fremtid.


Cypriotiske statsborgere er ikke berettiget til at ansøge om ESTA-visumfritagelse (Electronic System for Travel Authorization) for at rejse til USA, men dette kan ændre sig.

Derfor skal cypriotiske statsborgere have et visum for at rejse til USA i forbindelse med turisme, forretning, transit eller andre rejseformål. For mere information om at ansøge om et amerikansk visum, kan cypriotiske borgere besøge: https://usa-visas.com

Den amerikanske regering evaluerer løbende det økonomiske og politiske miljø i et medlemsland af Visa Waiver-programmet. Mulige medlemslande vurderes for deres overordnede indenlandske stabilitet samt sandsynligheden for, at borgere i et medlemsland vil misbruge Visa Waiver-programmet. Betydningen af disse overvejelser er, at de sikrer, at en visumfritagelsesansøgers hjemland ikke står over for politisk eller økonomisk uro, og dermed vil den rejsende være mindre tilbøjelig til at overtræde reglerne i programmet.