Tjek ESTA-status
ESTA nyheder, information og hjælp.

Visum til Florida

Redigeret: Nov 09, 2019  | Tags: USA Visa ansøgning, USA Visa krav, USA Visa

Introduktion

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan man får ESTA eller visum til Florida.

Florida er en stat for strandelskere. Staten kan prale af 600 "strand" miles. Den afslappede atmosfære og det behagelige klima gør staten til et godt rejsemål for feriegæster.

Miami er et hotspot for turister, da byen hele tiden er vært for en række arrangementer fra professionelle sportshold, koncerter samt et par andre attraktioner. Det populære Miami Beach er også et område, hvor turister nyder solen og spiser på de fine restauranter ved kysten. Andre populære byer omfatter Orlando, hvor du finder Disney World, Fort Lauderdale med sine populære strande samt Key West, en populær ø i Floridastrædet, omkring 4 timers kørsel fra Miami.

Personer, der ønsker at besøge staten, skal afhængig af formålet med deres besøg have visum til Florida eller ESTA, hvis de er statsborgere i et land på visumfritagelseslisten.

Visumfritagelsesprogrammet (VWP)

Visumfritagelsesprogrammet, også kaldet Visa Waiver Program, (VWP) tillader beboere i de deltagende lande (i øjeblikket 41) at besøge Florida uden visum for ophold på 90 dage eller derunder. Ansøgere skal være kvalificeret til at udnytte visumfritagelsesprogrammet og have en gyldig Electronic System for Travel Authorization (ESTA) godkendelse før rejsen til Florida, enten med fly eller skib. Du skal opfylde de fleste af følgende forudsætninger for at være berettiget til ESTA:

  • Rejsens øjemed skal være tilladt med visum
  • Forretningsøjemed
  • Turistrejse
  • Rejseformål ikke tilladt på visumfritagelsesprogrammet

Turistvisum/Besøgsvisum

Hvis du ikke er berettiget til ESTA, kan du være berettiget til at ansøge om et kategori "B"-visum til Florida. B2 visa udstedes til turistøjemed, B1 visa udstedes til forretningsøjemed. Der er også et B1/B2 besøgsvisum, som kan bruges til både forretnings- og turistøjemed. Her er trinnene for at ansøge om et kategori B-visum:

  • Udfyld visumansøgningen online (DS-160)
  • Aftalt et interview på den amerikanske ambassade/konsulat
  • Betal DS-160 ansøgningsgebyret ($185 USD)
  • Find den påkrævede dokumentation frem
  • Valgfrit: find yderligere dokumentation, der viser din hensigt om at forlade Florida efter dit besøg; og
  • Tag til interviewet på ambassaden/konsulatet

Hvis din anmodning om visum bliver godkendt, vil dit visum blive udstedt til dig.

Hvis du har et pas fra et visumfritagelsesland som fx Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand eller et andet vesteuropæisk land og ønsker at få en ESTA for turisme, forretning, sundhedsmæssige årsager eller transitmæssige formål, kan du starte din ansøgning, ellers bedes du besøge afsnittet Ofte Stillede Spørgsmål for at lære mere om ESTA

Ansøg om ESTA