Vejledning om sikkerhed amerikanske flyrejser

Udgivet: Oct 18, 2021, Redigeret: Oct 18, 2021 | Tags: Lufthavnssikkerhed, Luftfartsselskabets sikkerhed, COVID-19

Med omkring 40 millioner flyrejser om året på himlen, er flyrejser en af de mest populære transportformer over hele verden. Selvom flyrejser er steget i popularitet, er de sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, der holder rejsende i sikkerhed, også blevet tilpasset til at imødekomme den øgede efterspørgsel og teknologiske fremskridt.

Her er nogle sikkerhedsretningslinjer for din flyvning til USA. Hvis du planlægger at tage en flyvning når som helst i den nærmeste fremtid, kan det være nyttigt at gennemgå disse retningslinjer. Dit kabinepersonale skal gennemgå disse sikkerhedsretningslinjer under flyet, inden du tager afsted.

Sikkerhedsdemonstrationer

Som tidligere nævnt vil dine assistenter undervejs gennemgå en komplet og omfattende sikkerhedsdemonstration, før dit fly overhovedet forsøger at forlade jorden, og det er vigtigt at være opmærksom på denne demonstration. Hyppige flyvere kan blive ligeglade med denne del af flyoplevelsen, men disse fagfolk viser og fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide for at kunne handle sikkert og fornuftigt i tilfælde af en nødsituation.

Sikkerhedsseler

Din sikkerhedssele holder dig fastgjort og sikker i dit sæde. Du skal bære denne i løbet af nogle få vigtige øjeblikke af turen, herunder start og landing. De fleste flyselskaber råder dig normalt til at holde sikkerhedsselen løst spændt, mens du sidder. Du vil også blive bedt om at spænde din sikkerhedssele, hvis flyet begynder at opleve turbulens eller en nødsituation i luften. Dette vil blive angivet med sikkerhedssele-skiltene på dit sædes overkonsol.

Oxygenmaske Placeringer

Oxygenmasker installeres på alle fly som en nødforebyggelse i tilfælde af tab af kabinetryk. I langt de fleste tilfælde vil disse masker være placeret over dit hoved fra dit sæde, og når de frigøres, kan du fastgøre dit ansigt og trække i det nødvendige håndtag for at modtage ilt. Iltmasker frigives kun i det usandsynlige tilfælde af tab af kabinetryk.

Nødudgange

Alle fly har nødudgange, der kan findes over fartøjets vinger. Disse er større, lettere adgangsudgange for passagerer i tilfælde af, at en nødsituation tvinger alle om bord til at gå af flyet. Dette opnås almindeligvis ved, at kabinebesætningen åbner nødudgangene, frigiver en oppustelig udgangsrutschebane og hjælper passagererne med at glide ned til et nødredningsfartøj eller jorden.

Nødsæder

På ethvert fly er der et bestemt antal pladser ved siden af nødudgangene. Disse sæder er klassificeret som nødsæder. Hvis du finder dig selv tildelt en af disse pladser, bliver du spurgt, om du er villig til at påtage dig nogle yderligere ansvarsområder under din flyvning. I tilfælde af en nødsituation er det op til dig at betjene udgangen og åbne den på en rolig måde for at lade evakueringen finde sted. Passagerer, der ikke er fortrolige med dette ansvar, tilbydes normalt muligheden for at skifte plads med en anden passager.

Evakueringer

Evakueringer vil sandsynligvis være den samme proces, uanset om du flygter ud på vand eller på land. I tilfælde af en evakuering skal du holde din krop lavt til jorden for at få den luft, der er tættest på gulvet, og når du kommer ud på rutschebanen, skal du fjerne skarpt fodtøj som høje hæle. Når du går ud, skal du krydse armene over brystet og hoppe med fødderne først. Den bløde oppustelige bane vil fange og vugge dig mod redningsfartøjet eller jorden.

Børnesikkerhed

Hvis du rejser med en baby, er det ikke nødvendigt med et separat sæde. Småbørn, der vejer mellem 10 og 20 kilo, skal bære et fremadvendt sikkerhedssæde under flyvningen. Børn, der vejer 20 kg eller derover, kan bruge normale sikkerhedsseler. I tilfælde af en nødsituation, der kræver iltmasker, skal du først vedhæfte din egen maske, før du fastgør dit barns maske.

Alkoholindtag

At drikke for meget under en flyvning bringer dig ikke kun i fare, men det sætter dem omkring dig i fare, hvis dine handlinger fører til uforudsigelig opførsel. I en nødsituation kan alkohol forringe din evne til at tænke rationelt og potentielt føre til tab af menneskeliv, hvis dine handlinger påvirker evakueringsprocedurerne negativt..

Konklusion

Ovenstående artikel leverede et grundlæggende resumé af sikkerhed under flyvninger, som en rejsende skal forstå for at kunne flyve sikkert. Vær opmærksom på dine handlinger og deres indvirkning på dem omkring dig. Når du flyver, skal du altid følge anvisningerne fra kabinebesætningen.

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse for berettigede rejsende, der rejser ind i USA til lands, i luften eller til vands for besøg under 90 dage.

Ansøg om ESTA