Tjek ESTA-status
ESTA nyheder, information og hjælp.

Tips til din aftale med USA's visumambassade

Redigeret: jan 21, 2024  | Tags: USA Visa, USA Ambassade Udnævnelse, USA Visa Ansøgning

Det kan være en skræmmende opgave at forberede sig til et møde på ambassaden. Du kan have svært ved at samle den rigtige dokumentation eller endda forstå, hvad der skal medbringes. Du kan også være usikker på, hvordan du skal opføre dig, hvad du skal have på, eller hvilke typer spørgsmål du vil blive stillet. Forhåbentlig vil du med vores liste over tips til ambassader i USA være bedre forberedt på at håndtere dit interview på den amerikanske ambassade, hvor du planlægger din visumaftale.

Påkrævede dokumenter

Yderligere dokumenter

Her er nogle ekstra dokumenter, som vi anbefaler, at du tager med til dit interview (husk, at disse er nyttige for ambassadens / konsulatets personale, der gennemgår din ansøgning):

 • Hensigt om at forlade USA efter endt rejse. Dette kan omfatte en udskrift af din rejseplan/bookingbekræftelse, hvis den er tilgængelig.
 • Tilstrækkelige midler til at dække alle udgifter under opholdet i USA. Du skal skaffe aktuelle personlige eller fælles kontoudtog i dit navn, der dækker de sidste 90 dage / få måneder for at vise, at du har haft en god balance på din konto. Dine udskrifter skal være officielle på bankens brevpapir. Hvis dine udskrifter er internetudskrifter, skal du gå til din nærmeste bankfilial og bede dem om at stemple hver side i udskriften for at bekræfte saldoen/udskriften.
 • Bevis for, at du har en betydelig tilknytning til det land, du agter at vende tilbage til, når dit ophold i USA er slut. Jo flere dokumenter, der viser din hensigt om at vende tilbage til Storbritannien, jo bedre! Originale arbejdskontrakter, ejendoms- eller skødepapirer, leje- eller realkreditaftaler, opgørelser over investeringsporteføljer, vielsesattester er alt sammen med til at understøtte dine intentioner om at vende tilbage til Storbritannien. Brug originale eller bekræftede kopier som udskrifter, og scannede fotokopier/internetudskrifter anbefales ikke. Sørg for, at dokumenterne er på officielt brevhoved eller stemplet af de relevante myndigheder eller involverede parter.

Tips til aftaler på den amerikanske ambassade

 1. Kom tidligt og vær velklædt. Interviewet varer normalt mellem 5-15 minutter.
 2. Husk og repeter de oplysninger, du har givet i din DS-160. Forbered dig godt til interviewet - hav dine forklaringer planlagt
 3. på forhånd
 4. Giv fuldstændige og sandfærdige oplysninger. Vær ærlig og afslappet!
 5. Giv klare og præcise svar til ambassadens/konsulatets personale. Giv
 6. ikke betjenten nogen grund til at afvise dit visum ved at fortælle dem, hvad du tror, de vil høre.
 7. Brug det samme pas under betaling, ansøgning og interview.
 8. Hvis sproget er et problem, kan du bede om at tale på det lokale sprog.
 9. I tilfælde af forvirring, så tøv ikke med at bede ambassadens/konsulatets repræsentant om en afklaring på en høflig måde.
 10. Ambassaden/konsulatet kan bede om returflybilletter, sygeforsikring osv
 11. . Fremvis
 12. disse oplysninger, hvis du bliver bedt om det, ellers fortæl dem, at rejsebestillingerne vil blive foretaget, når visummet er godkendt.
 13. Glem ikke altid at se repræsentanten for ambassaden/konsulatet i øjnene!
 14. Den amerikanske ambassades beslutning om at give dig et visum træffes normalt direkte efter dit interview. Hvis dit visum bliver godkendt, vil den amerikanske ambassade beholde dit pas for at behandle dit visum. Når dit visum er behandlet, vil det blive sendt sammen med dit pas via din valgte leveringsmetode og til din angivne adresse. Visumbehandlingen tager normalt i gennemsnit 3-5 arbejdsdage (levering ikke medregnet), men kan variere afhængigt af arbejdsbyrden på den amerikanske ambassade.

Planlæg din aftale med den amerikanske ambassade

For yderligere oplysninger om ansøgning om USA-visum, visumkrav i USA eller tidsbestilling på USA's ambassade, besøg venligst følgende hjemmesider: