Hvornår skal man ansøge om ESTA?

Udgivet: Oct 10, 2018, Redigeret: Oct 10, 2018 | Tags: ESTA Status, ESTA ansøgningstid

Planlægning af, hvornår man skal ansøge om ESTA, giver ansøgerne en god ide om tidspunktet for, hvornår man bør starte en ESTA-ansøgning. Ved godkendelse udstedes en ESTA for en periode på to år eller indtil datoen for ansøgerens pasudløb, alt efter hvilken dato der ligger først. Derfor, hvis en ansøger har planer om at foretage flere korte ture til USA i løbet af to år, så kan det være bedre for ansøgeren at vente til tættere på tidspunktet for deres første afrejse, før de ansøger om ESTA.

Alternativt, hvis en ansøger kun planlægger en rejse til USA i løbet af de næste to år, kan ansøgeren ansøge, når han / hun vælger, så længe ESTA-ansøgningen indgives mindst 72 timer før afrejse, da dette er den maksimale tid, det tager for CBP at behandle en ESTA-ansøgning.

Ansøgere, der ønsker at ansøge om en ESTA få timer før deres afrejse til USA, risikerer at forstyrre deres rejseplaner, hvis ansøgeren bliver afvist for indrejse til USA på grund af en afventende eller afvist ESTA. En besøgende til USA vil få deres ESTA tjekket før boarding på et fly med destination i USA, samt ved ankomst til en destination i USA.

Hvis en persons ESTA-ansøgning afvises, skal den rejsende ansøge om et visum til USA, hvis de ønsker at rejse til USA. For en sikkerheds skyld anbefales besøgende til USA, at ansøge om deres ESTA mindst otte uger før deres afrejse til USA, for at tillade håndtering af eventuelle uforudsete omstændigheder, der måtte opstå med at få en ESTA-tilladelse. Dette giver en person med en nægtet ESTA omkring otte uger tid til at ansøge om et visum til USA, som normalt tager fra fire til seks uger at behandle, afhængigt af ansøgerens valg af amerikanske ambassade og personlige forhold.

Hvis du har et pas fra et visumfritagelsesland som fx Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand eller et andet vesteuropæisk land og ønsker at få en ESTA for turisme, forretning, sundhedsmæssige årsager eller transitmæssige formål, kan du starte din ansøgning, ellers bedes du besøge afsnittet Ofte Stillede Spørgsmål for at lære mere om ESTA

Ansøg om ESTA

Del

FacebookTwitterYoutube

Ansøg om ESTA

ESTA er en obligatorisk rejsetilladelse for berettigede rejsende, der rejser ind i USA til lands, i luften eller til vands for besøg under 90 dage.

Ansøg om ESTA