Tjek ESTA-status
ESTA nyheder, information og hjælp.

At betale for en ESTA

Redigeret: jan 21, 2024  | Tags: ESTA, Visumfritagelsesprogram

Betaling for en ESTA skal gennemføres online inden for syv dage efter indsendelse af ESTA-ansøgningen, ellers udløber ansøgningen, og der skal indsendes en ny ansøgning. ESTA-ansøgninger vil ikke blive behandlet, før der er foretaget betaling for hver ansøgning.

Paying for an ESTA Visa Waiver Travel Authorization
Betaling for en ESTA Visa Waiver-rejsetilladelse

Hvad er rejsetilladelsesgebyret?

Der er et gebyr for både behandlingen af ansøgningen og godkendelsen af ansøgningen.

Behandlingsgebyr: Gebyret på 17 USD er et gebyr, der skal betales, når ansøgningen indsendes til behandling. Bemærk, at hver ny ansøgning kræver et nyt gebyr, men der kan betales for mere end én ansøgning på én gang.

Autorisationsgebyr: Autorisationsgebyret på 4 USD betales ved godkendelse af din ansøgning. Du vil modtage tilladelse til at rejse til USA, når din ansøgning er godkendt. Bemærk, at dette gebyr kun skal betales, hvis din ansøgning bliver godkendt.

Dette er de eneste gebyrer, der skal betales, men der kan være yderligere transaktionsgebyrer, som normalt er valutakonverteringsomkostninger, der opkræves af dit kortselskab. Customs and Border Protection (CBP) er ikke ansvarlig for disse ekstra gebyrer.

Hvad er de accepterede betalingsmetoder?

Betaling for ESTA kan ske ved hjælp af en række forskellige betalingsmetoder med debet- eller kreditkort samt PayPal. De metoder, der i øjeblikket accepteres, er Visa® Debit, Visa® Credit, MasterCard® Debit, MasterCard® Credit, American Express®, Discover®, Diner's Club, Maestro® eller JCB®. Betalinger kan kun udføres online, så der er ingen mulighed for at betale over telefonen eller med check eller bankoverførsel.

Kan jeg foretage én betaling for mere end én ansøgning?

Ja, der kan indsendes ansøgninger for flere rejsende ved at foretage en enkelt betaling. At ansøge som en gruppe betyder ikke, at personerne i gruppen skal rejse sammen.

Hvad er det maksimale antal ansøgninger, der er tilladt under en enkelt betaling?

Det samlede antal ansøgninger, du kan indsende pr. enkelt betaling, er 50.

Kan jeg ansøge nu og betale senere?

Ja, for både enkelt- og gruppebetalinger kan du ansøge nu og foretage din betaling inden for 7 dage efter ansøgningen. Efter 7 dage vil din adgang til din ansøgning blive tilbagekaldt, og du bliver nødt til at indsende en ny ansøgning eller ansøgninger, når det gælder gruppeansøgninger.

Vil min betaling blive behandlet sikkert?

Betalinger behandles i overensstemmelse med de internationale regler i Standard Payment Card Industry - Data Security Standard (PCI-DSS), der er fastsat af de største kortbetalingsfirmaer for at beskytte deres kunders personlige oplysninger. Alle oplysninger, der overføres fra din browser til webstedet for betaling, sker via en sikker og krypteret HTTPS-forbindelse. Ingen kortoplysninger gemmes således af denne hjemmeside.

Jeg oplever en betalingsfejl, hvad kan jeg gøre?

ESTA-betalingsfejl kan opstå af forskellige årsager, såsom ugyldige kort- eller faktureringsoplysninger, behandlingsfejl fra bankens eller kreditkortselskabets side eller afvist af en anden grund. Ansøgere kan opleve betalingsfejl relateret til tekniske problemer med ESTA-behandlingswebstedet eller deres egen browser, computer eller internetadgangsudbyder. Hvis du modtager en betalingsfejl og har kontrolleret de oplysninger, der er indtastet i betalingsformularens felter, kan du prøve at bruge et andet betalingskort eller overføre penge til din bank eller foretage en betaling til din kreditkortkonto. Hvis du stadig oplever betalingsfejl, kan du kontakte dit kreditkortselskab eller din bank via kontaktoplysningerne på bagsiden af kredit- eller betalingskortet for at få flere oplysninger om, hvordan du løser problemet.

Kan jeg opdatere min ESTA-ansøgning efter betaling?

Når betalingen er sendt for en ESTA-ansøgning, er de eneste felter, der kan redigeres, den amerikanske boligadresse og ansøgerens kontakt-e-mailadresse. Ansøgere bør derfor tjekke deres ansøgning grundigt, før de indsender betalingen. Desuden kan felterne for pasnummer og pasudstedende land ikke ændres på noget tidspunkt, når en ansøgning er indsendt, heller ikke før betaling. Hvis en ansøger laver en fejl i disse felter, skal vedkommende indsende en ny ansøgning med det korrekte pasnummer eller pasudstedende land. Ansøgere bør også være opmærksomme på yderligere overvejelser, når de opdaterer en ESTA-ansøgning.

Konklusion

At betale for en ESTA inden for 7 dage efter indsendelse af ansøgningen sikrer, at din tid ikke spildes på at udfylde endnu en ansøgning. Da det kan tage op til 72 timer at få godkendt en ansøgning, bør man ansøge i god tid før afrejse til USA.